راه اندازی یک کسب و کار

برای راه‌اندازی یک کسب و کار جدید در ابتدا نیاز به یک ایده خوب دارید. البته بین داشتن یک ایده خوب و راه‌اندازی موفق یک کسب و کار تفاوت زیادی وجود دارد. طی کردن مراحل راه اندازی یک کسب و کار جدید داشتن ویژگی ‌های یک کارآفرین را می ‌طلبد. بسیاری از شرکت ‌های غول پیکر زمانی یک استارت‌ آپ کوچک بوده‌اند. نمونه ‌هایی از این شرکت ‌ها فیس ‌بوک، واتس‌آپ و اوبر را هستند.

برای افرادی که هرگز کسب و کاری را راه‌اندازی نکرده ‌اند، این کار وحشت ‌آور به نظر می ‌رسد. البته در واقع این فرآیند ساده ‌ای است ولی نیاز به تلاش زیاد، پول، شب بیدار ماندن، فداکاری و شکست قبل از پیروزی دارد. عوامل زیادی از جمله عدم برنامه‌ریزی، عدم شناخت منابع لازم و چالش ‌های پیش‌ رو در این شکست‌ ها نقش دارند.

برای آنکه یک صاحب کسب و کار موفق باشید لازم است سخت کوشی و ایثار زیادی از خود نشان بدهید، اما به طور کلی بر یک سری از ویژگی‌های شخصیتی و شیوه‌ های کسب و کاری که از مشخصه‌ های یک کارآفرین موفق هستند تاکید و تکیه داشته باشید.

این ویژگی ‌ها به همان اندازه که در فعالیت ‌های روزانه جریان دارند در اصول پایه‌ای یک کسب و کار نیز جاری هستند و هر تصمیمی که کارآفرین می‌گیرد را به او دیکته می‌کنند.

 

مراحل راه اندازی یک کسب و کار جدید

برای راه اندازی هر کسب و کاری نیاز به ایده ای ناب، بروز و منطقی  دارید.برای تبدیل یک ایده به یک کسب و کار موفق توجه و انجام 11 نکته ضروری است.

چالش‌های راه‌اندازی یک کسب و کار را در نظر بگیرید.

 

مزایای مالی مالکیت کسب و کار می‌تواند عالی باشد، اکثر افراد صاحب کسب و کار موفق با فکر به پول کارشان را شروع نمی‌کنند. برای آنکه کسب و کارتان را رونق بدهید، به یک هدف روشن و مشخص نیاز خواهید داشت. این هدف باید ملموس‌تر از پول باشد، مثل خدمت به جامعه از طریق اشتغال زایی، حل مشکلی که در زندگی روزمره می‌بینید، یا دنبال کردن یک علاقه. این به معنی آن نیست که نباید برای سوددهی تلاش کنید، فقط اینکه باید هدف اصلی و اولیه‌تان دستیابی به هدف بزرگتری باشد.

 

راهکارهایی برای رشد کسب و کار

بدون شک در هیچ زمینه ای هیچ فرمول موفقیت تضمینی وجود نداره اما با استفاده از استراتژی ها و پیاده سازی راهکارهای مناسب میتونین کسب و کارتون رو توسعه بدین و خیلی سریع تر رشد کنین.

 

 مشاوره سرمایه گذاری در کسب و کار

یکی از مهم ‌ترین فعالیت ها برای ایجاد و توسعه پروژه‌ های سرمایه ‌گذاری در ایران، تامین مالی پروژه ‌ها است...

بی‌ ثباتی در قوانین و رویه ‌ها و عدم شفافیت‌ ها باعث شده پروژه ‌های بسیاری با معضل تامین مالی مواجه شوند‌. متاسفانه بسیاری از سرمایه‌ گذاران با مصرف کل منابع در اختیار، ضمن اتلاف سرمایه موفق به اخذ تسهیلات نمی‌شوند و عملا به پروژه‌ های نیمه‌ تمام تبدیل می‌شوند. به این منظور به سرمایه ‌گذاران توصیه می‌شود در مراحل آغازین برنامه‌ ریزی یک پروژه، فرآیند تامین مالی را جدی گرفته و اطلاعات خود را در این خصوص تکمیل نمایند چرا که گاهی اوقات حتی هزینه کردن در یک پروژه باعث ایجاد مزیت در تامین مالی نمی‌شود یا حتی امکان استفاده بهینه و حداکثری از تسهیلات بانکی را از بین می‌برد. مقررات سیستم بانکی برای مشارکت بانکی تعاریف و چارچوب‌های مشخصی دارد و اگر سرمایه‌ گذار براساس مقررات و چارچوب‌ها هزینه کند می‌تواند از منابع محدود خود به بهترین نحو استفاده کند.

جابیار ضمن دارا بودن مشاوران برجسته و مسلط بر اصول اجرایی ساختارهای تأمین مالی در بازار سرمایه ایران در قالب بخشی از خدمات مشاوره سرمایه‌ گذاری، نسبت به ارائه خدمات مشاوره تأمین مالی که شرح خدمات آن در زیر آورده شده است اقدام مینماید.